Min kundvagn 0
Köp Stromectol (ivermectin) Receptfritt

Köp Stromectol (ivermectin) Receptfritt

Ivermectin (varumärke Stromectol) är ett läkemedel som används för att behandla infektioner orsakade av vissa parasiter, såsom Strongyloides stercoralis (gälmask) och Onchocerca volvulus - det är rundmaskar som orsakar sjukdomar som kallas strongyloidiasis och onchocerciasis, eller flodblindhet, respektive. Stromectol tillhör en klass av läkemedel som kallas anthelmintika. I vissa länder används ivermectin också "off-label" för att behandla Covid-19. Detta antiparasitära läkemedel i tablettform är nu tillgängligt som en billig generika.

Studier har visat att patienter med Covid-19 som behandlades på sjukhus och som tidigare fått ivermectin uppvisade en betydande förbättring av deras tillstånd och en minskning av dödligheten med 90% i grupper som behandlats med ivermectin. Generisk Stromectol är tabletter som tas oralt (doseringen beror på kroppsvikt), vanligtvis som en engångsdos på fastande mage, och ibland efter några månader för att bekämpa infektioner.

Du kan köpa generisk Stromectol tabletter i Sverige online utan recept i vårt apotek.

Verksamt ämne: Ivermectin

560.47kr 616.52kr

Finns i lager

 • Leverans 4-15 dagar
 • Betalalternativ
Fri leverans för beställningar över 2328.51kr
Beskrivningar

Vad är Stromectol (Ivermectin)?

Det är viktigt att veta att det finns två typer av detta läkemedel: en typ som ordineras av läkare till människor för behandling av vissa typer av sjukdomar, och en annan typ av ivermectin som ordineras av veterinärer, som är lämplig och säker endast för djur. I vårt apotek säljs ivermectin tabletter avsedda för användning hos människor.

Generisk Stromectol är en billig medicin som är effektiv mot många typer av parasiter. Det bredspektriga antiparasitära medlet innehåller den aktiva ingrediensen ivermectin, som är godkänd för behandling av skabb och andra parasitinfektioner, såsom rundmaskar, löss eller kvalster.

Ett av de främsta fördelarna med läkemedlet är dess säkerhet. Det antiparasitära medlet har en mild effekt på kroppen och orsakar inte allvarliga biverkningar, även hos minderåriga. Stromectol är godkänt för användning hos barn över 5 år. Du kan köpa generiska Stromectol (Ivermectin) online i form av tabletter på 3 mg, 6 mg och 12 mg.

Under den nuvarande pandemin har denna molekyl också använts som behandling för Covid-19. Tidiga studier av stromectol in vitro mot coronavirus bekräftade hämning av replikationen av Sars-CoV-2. Den troliga verkningsmekanismen är att blockera transporten av virusproteiner genom att hämma enzymet importin α/β1.

Verkningsmekanism

Den aktiva ingrediensen ivermectin bekämpar inflammation genom att undertrycka och stimulera produktionen av cytokiner - proteiner som uppstår i kroppen under inflammation.

I Sverige är ivermectin ett av de säkraste antiparasitära läkemedlen. Läkemedlet tränger inte in i mänskliga kloridkanaler och påverkar inte kroppens funktion. Stromectol har därför mycket få kontraindikationer för användning.

Läkemedlet börjar verka 1-2 timmar efter administrering. Ivermektins verkan leder till att parasiterna invaderar och slutligen dör. Dessutom störs produktionen av ägg och utvecklingen av larver. Läkemedlet elimineras från kroppen inom 12 dagar, vilket förhindrar återfall.

Indikationer för användning

Ivermektin Tabletter är godkända för behandling av personer som lider av strongyloidiasis och onchocerciasis i tarmarna. Dessa är hälsotillstånd som orsakas av parasiter.

En av parasiterna är en typ av mask som kommer in i kroppen genom huden och orsakar strongyloidiasis. De flesta människor har inga symtom på denna infektion. De som har symtom kan uppleva buksmärtor, diarré eller irritation i halsen.

Myggbett orsakar onchocerciasis, som ibland kallas flodblindhet. Liksom vid strongyloidiasis har vissa människor inga symtom. Vanliga symtom är hudutslag, klåda och synförändringar.

Ivermectin ges också utanför indikationen för skabb, ankylostomos och andra parasitinfektioner.

Hur man tar

Du bör börja ta Ivermectin först när det orsakande agenset har identifierats. Patienter som lider av sjukdomar i utsöndringsorganen bör konsultera en läkare. Läkemedlet är kontraindicerat vid svår lever- och njursvikt.

På vårt onlineapotek finns Stromectol generiskt i tabletter som innehåller 3 mg, 6 mg och 12 mg av den aktiva substansen. En enda tablett ska tas på tom mage minst 30 minuter före eller 2 timmar efter en måltid. Läkemedlet ska tas oralt med ett fullt glas vatten.

Antiparasiten tas vanligen en gång på fastande mage. Dosen beror dock också på kroppsvikten.

Barn över 5 år och som väger mer än 15 kg kan ta läkemedlet. Äldre patienter utan lever- eller njurfunktionsnedsättning behöver ingen justering av behandlingen.

Vad är skillnaden mellan varumärket Stromectol och generiska läkemedel?

Generiska läkemedel innehåller samma aktiva substans som märkesläkemedel och fungerar på samma sätt. Generika är ofta billigare än märkesläkemedel. Detta beror på att det företag som tillverkar läkemedlet inte har behövt investera i utveckling och marknadsföring.

Du kan köpa generisk Stromectol receptfritt från vårt online apotek och spara upp till 50%.

Hur mycket kostar Stromectol i Sverige?

Eftersom vårt apotek erbjuder en generisk variant av Stromectol, är priset betydligt lägre än för det ursprungliga läkemedlet. Priserna börjar från 659kr för 20 tabletter på 3 mg.

Att beställa ivermektin-tabletter på doktorpotensmedel.com är ett helt säkert och pålitligt val. Vi fungerar på samma sätt som alla andra traditionella apotek och erbjuder säkra mediciner.

Interaktion med andra läkemedel

Användning av detta läkemedel tillsammans med något av följande läkemedel kan öka risken för vissa biverkningar.

 • warfarin
 • barbiturater (såsom fenobarbital, butalbital)
 • bensodiazepiner (som clonazepam, lorazepam)
 • Natriumoxibat

Försiktighetsåtgärder

Använd inte Stromectol om du är allergisk mot ivermektin eller om du har

 • Lever- eller njursjukdom
 • Cancer, hiv eller aids eller något annat tillstånd som försvagar immunförsvaret.

Det är inte känt om stromectol skadar det ofödda barnet. Berätta för din läkare om du är gravid eller planerar att bli gravid medan du tar detta läkemedel för att diskutera eventuella risker. Stromectol kan gå över i bröstmjölken och kan skada ditt ammande barn.

Stromectol ska inte ges till ett barn som väger mindre än 15 kg.

Begränsa intaget av alkohol medan du tar Stromectol eftersom det kan förvärra vissa av biverkningarna.

Berätta för din läkare om alla läkemedel du tar, inklusive receptbelagda och receptfria läkemedel, växtbaserade kosttillskott och vitaminer. Det kan finnas läkemedelsinteraktioner mellan ivermektin och andra läkemedel.

Biverkningar

Stromectol kan orsaka oönskade biverkningar hos vissa personer. De flesta biverkningarna är milda och övergående.

Möjliga biverkningar är bland annat:

 • Förstoppning, diarré, illamående.
 • Ökad trötthet och lågt blodtryck.
 • yrsel
 • sömnighet
 • feber
 • klåda, utslag, rodnad i huden

Biverkningarna orsakas vanligtvis inte av läkemedlets toxicitet utan av parasiternas massiva död. Biverkningarna uppträder oftast 1-3 dagar efter att ivermectin har tagits. Patientens tillstånd förbättras spontant, men symtomatisk behandling är tillåten vid behov.

Köp Ivermectin tabletter receptfritt i Sverige

På vårt apotek kan du beställa generiska Stromectol tabletter till lågt pris och framför allt utan recept. Servicekvalitet och kundorientering är våra prioriteringar, eftersom ingenting är viktigare än du och din hälsa. Det är därför dina beställningar levereras inom 4-10 arbetsdagar, oavsett var du bor i Sverige eller något annat land.

Generisk Stromectol Kundrecensioner

 • David
  Bekräftad recension

  Efter att ha provat flera andra behandlingar mot Covid-19 utan framgång var jag mycket tveksam att prova Stromectol. Men det visade sig vara en riktig game changer. Min återhämtning gick mycket snabbare än väntat.

 • Emil
  Bekräftad recension

  Stromectol var en riktig livräddare för mig. Jag hade problem med maskar och detta läkemedel fungerade perfekt. Inom några dagar märkte jag en stor förbättring i mitt välmående.

 • Viktor
  Bekräftad recension

  Jag använde Stromectol för att behandla en parasitinfektion och blev mycket nöjd med resultaten. Det var effektivt, snabbverkande och jag upplevde inga biverkningar. Rekommenderas!

 • Anders
  Bekräftad recension

  Jag är så tacksam för Stromectol! Efter att ha testats positiv för Covid-19 och känt mig riktigt dålig i flera dagar, märkte jag en stor förbättring efter att ha tagit medicinen. Rekommenderar starkt!

 • Erik
  Bekräftad recension

  Stromectol var en riktig livräddare för mig. Min Covid-19 infektion var riktigt allvarlig och jag var orolig. Men efter att ha tagit Stromectol kände jag mig mycket bättre och kunde återgå till mitt normala liv.

Integritetspolicy

Vi använder cookies för att anpassa och förbättra det innehåll som visas för dig, för att du ska få bästa tänkbara upplevelse när du handlar online.